Collega gezocht: Junior Consultant (vacature is vervuld)

Deze vacature is inmiddels vervuld, maar wij zijn altijd op zoek naar gedreven talenten. Dus mocht je interesse hebben om te werken bij Bizaline stuur dan jouw motivatie en cv naar jobs@bizaline.com.


Ben je net afgestudeerd, heb je een vlotte pen, en ben je kritisch en analytisch scherp? Heb je affiniteit met strategie en projectmanagement, en lijkt het je leuk om te werken bij een ambitieuze snelgroeiende start-up in het centrum van Utrecht? Voor ons bedrijf Bizaline zijn wij per direct op zoek naar een Junior Consultant (32-40 uur).

Als consultant bij Bizaline werk je in een jong en dynamisch team om onze klanten te ondersteunen met advies en schrijfwerkzaamheden. Je werkt regelmatig bij onze klanten (NS, Transdev/Connexxion, en gemeenten) om hen te ondersteunen bij het ontwikkelen en uitvoeren van strategie. Je helpt bij het schrijven van blogs, artikelen en PR voor Bizaline. Ook verleen je support bij het werken met ons in-house ontwikkelde strategisch projectmanagement tool.

Functie-eisen

Wie zoeken wij?

  • Een universitaire bachelor- of masteropleiding;
  • Uitstekende geschreven en gesproken Nederlands en Engelse taalbeheersing;
  • Flexibel en stressbestendig;
  • Zelfstandig en leergierig;
  • Ervaring in consultancy, zakelijk tekstschrijven, of projectmanagement is een pré;
  • 32 tot 40 uur per week

Bedrijfsprofiel

Bizaline helpt bedrijven om hun strategie aan te scherpen en bij het opstellen van businessplannen, veranderprogramma’s, en rapportages. Ons bedrijf is gespecialiseerd in vraagstukken rondom mobiliteit, beleid, en aanbestedingen in het openbaar vervoer. Ter ondersteuning van onze consultancywerkzaamheden hebben we een online tool ontwikkeld waarmee bedrijven zelfstandig of onder begeleiding van onze consultants kunnen werken.

Je werkt op een huiselijk kantoor waar een prettige, informele sfeer heerst. We zijn een start-up waardoor er veel ruimte is om te groeien, als bedrijf maar ook persoonlijk. We hebben een klein team waarin je diverse verantwoordelijkheden krijgt en er volop ruimte is om je talenten te verkennen en verder te ontwikkelen. We bieden een marktconform academisch startsalaris en flexibele werkdagen.

Lijkt het je wat om bij ons te werken? We horen graag van je! Stuur je CV en motivatie naar jobs@bizaline.com. Bij vragen kun je ook via dit adres contact opnemen. Je startdatum is in overleg.