Parttime collega gezocht: Project Support Officer (8-16 uur) (vacature is vervuld)

Deze vacature is inmiddels vervuld, maar wij zijn altijd op zoek naar gedreven talenten. Dus mocht je interesse hebben om te werken bij Bizaline stuur dan jouw motivatie en cv naar jobs@bizaline.com


Functieomschrijving Project Support Officer

Heb jij oog voor detail en ben je handig met Excel? Heb je affiniteit met IT en lijkt het je leuk om te werken bij een ambitieuze snelgroeiende start-up in het centrum van Utrecht? Voor ons bedrijf Bizaline zijn wij per direct opzoek naar een Project Support Officer (voor minimaal 8-16 uur in de week).

Project Support Officer bij Bizaline

Bizaline verkoopt een strategisch projectmanagement tool als licentie aan overheden en grote ondernemingen. De tool is nog iedere dag in ontwikkeling. Als Project Support Officer werk je samen met twee ervaren offshore ontwikkelaars en een onshore product owner aan de uitbreiding en het beheer van de software. Je test de software en deelt de problemen die je tegenkomt met de ontwikkelaars, zodat zij ze kunnen oplossen. Daarnaast geven we je de vrijheid om mee te denken over het ontwerp en de logica van de tool.
Als laatste wordt van jou verwacht dat je je bezighoudt met het verbeteren van de testprocessen. Automated testen is nog niet helemaal doorgevoerd, waardoor jij de ruimte krijgt dit verder in te richten. Mocht je nog geen ervaring hebben met geautomatiseerd testen hebben is dit geen probleem. Wij helpen je hier graag bij.

Functie-eisen

Wie zoeken wij?

  • Minimaal hbo- denkniveau;
  • Kennis van Excel;
  • Flexibel en stressbestendig;
  • Zelfstandig en leergierig, met teamwork skills;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Een opleiding Informatica, Technische Bedrijfskunde, Business IT & Management is een pré;
  • Minimaal 8-16 uur per week beschikbaar; je uren zijn flexibel in te delen.

Bedrijfsprofiel

Bizaline helpt bedrijven om hun strategie aan te scherpen, in businessplannen, veranderprogramma’s, rapportages, en hun managementcyclus. Daarvoor hebben we een online tool ontwikkeld waarmee bedrijven zelfstandig of onder begeleiding van onze consultants kunnen werken.

Bizaline biedt jou een dynamische werkomgeving waar een prettige, informele sfeer heerst. We zijn een start-up waardoor er veel ruimte is om te groeien, als bedrijf maar ook persoonlijk. We hebben een klein team waarin je diverse verantwoordelijkheden krijgt en er ruimte is om je talenten in te zetten en verder te ontwikkelen.

Lijkt het je wat om bij ons te werken? We horen graag van je! Stuur je CV en motivatie naar jobs@bizaline.com. Bij vragen kun je ook via dit adres contact opnemen. Je startdatum is in overleg.