Collega gezocht: Programmamanager

Ben je net afgestudeerd, of heb je al een paar jaar werkervaring? Lijkt het je een uitdaging om maatschappelijk relevante programma’s te structureren, monitoren en teams daarin te begeleiden? Heb je affiniteit met strategie en projectmanagement, en lijkt het je leuk om te werken bij een ambitieuze snelgroeiende start-up in het centrum van Utrecht? Voor ons bedrijf Bizaline zijn wij per direct op zoek naar een programma manager (32-40 uur).

Als programmamanager bij Bizaline werk je in een jong en dynamisch team om onze klanten te ondersteunen en onze software verder te verbeteren. Je werkt regelmatig bij onze klanten die programma’s opzetten en uitvoeren op het gebied van mobiliteit en CSR (maatschappelijk verantwoord ondernemen). Je helpt hen bij het inrichten van hun programma’s en de voortgangsbewaking. Ook verleen je support bij het werken met onze in-house ontwikkelde strategisch projectmanagement software en draag je bij aan de verbetering daarvan.

Functie-eisen

Wie zoeken wij?

  • Een universitaire bachelor- of masteropleiding;
  • Uitstekende geschreven en gesproken Nederlands en Engelse taalbeheersing;
  • Flexibel en stressbestendig;
  • Zelfstandig en leergierig;
  • Ervaring in consultancy of projectmanagement is een pré;
  • 32 tot 40 uur per week

Bedrijfsprofiel

Bizaline helpt bedrijven om hun strategie aan te scherpen en bij het opstellen van businessplannen, veranderprogramma’s, en rapportages. Ons bedrijf is gespecialiseerd in vraagstukken rondom mobiliteit, beleid, en aanbestedingen in het openbaar vervoer. Ter ondersteuning van onze consultancywerkzaamheden hebben we een online tool ontwikkeld waarmee bedrijven zelfstandig of onder begeleiding van onze consultants kunnen werken.

We zijn een start-up waardoor er veel ruimte is om te groeien, als bedrijf maar ook persoonlijk. We hebben een klein team waarin je diverse verantwoordelijkheden krijgt en er volop ruimte is om je talenten te verkennen en verder te ontwikkelen. We bieden een marktconform academisch startsalaris en flexibele werkdagen.

Lijkt het je wat om bij ons te werken? We horen graag van je! Stuur je CV en motivatie naar jobs@bizaline.com. Bij vragen kun je ook via dit adres contact opnemen. Je startdatum is in overleg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *