Bidmanagement van wereldklasse

Ons team van adviseurs heeft opgeteld een halve eeuw ervaring in strategie, business planning, en aanbestedingen in het openbaar vervoer. Onze unieke methode heeft wereldwijd winnende biedingen opgeleverd, van Engeland tot Australië.

Een bieding met visie

Biedingen zijn een ideaal moment om uzelf opnieuw uit te vinden, innovaties aan de wereld te presenteren, en om uw uitvoering te verbeteren. Het schrijven van een winnende bieding vraagt meer dan het afvinken van een programma van eisen; het vraagt een overtuigende visie van de toekomst, en het vermogen jezelf te presenteren als de meest geloofwaardige kandidaat om die toekomstvisie te verwezenlijken. Het ervaren team van Bizaline helpt u om de kwaliteit van uw biedingen structureel en substantieel te verhogen.

Innovatieve Initiatieven

Bizaline is dol op innovatie: we zijn er met hart en ziel van overtuigd dat de toekomst vol mogelijkheden ligt, en dat een aanbesteding het perfecte moment biedt om uw klant daarvan te overtuigen. Onze strategische adviseurs treden met plezier buiten de gevestigde kaders om initiatieven en concepten te ontwikkelen die de wereld langzaam maar zeker veranderen. We denken graag met u mee.

Procesmanagement

Leidinggeven aan een bid team is een loodzware baan: zelfs wanneer alles op rolletjes lijkt te lopen, is er weinig voor nodig om het hele project te doen ontsporen. Paniekaanvallen en burn-outs kunnen zich opstapelen naarmate de deadline nadert. De Bizaline AMIGOS database neemt u veel werk uit handen: uw team en externe adviseurs hebben direct toegang tot alle relevante informatie, de voortgang van de bieding wordt centraal bijgehouden, en u kunt tijdig bijsturen wanneer er vertragingen optreden.

Implementatie

Wanneer u een aanbesteding wint, is het werk natuurlijk niet voorbij: dat betekent dat uw woorden naar daden omgezet moeten worden. Bizaline werkt nauw samen met uw implementatieteam om uw beloften te realiseren, waarbij we volledige transparantie en verantwoording naar uw klant garanderen.