Bizaline Timesheets

De functionaliteit van Bizaline's Timesheets maakt het voor u en uw team mogelijk om gedetailleerd uw uren bij te houden.

Het bijhouden van de tijd wordt gemakkelijk vergeten, wat mogelijk leidt tot onnauwkeurige facturen

Time-tracking

De Enterprise Database's time-tracking feature maakt het mogelijk om 'in te klokken' en 'uit te klokken' bij projecten en taken. Hierdoor wordt precies bijgehouden hoe lang is gewerkt aan iedere taak. Deze data kan automatisch worden geupload in uw timesheets.

Facturering

Als alternatief, uren kunnen handmatig ingevoerd worden in maandelijkse overzichten. U kunt aan de hand van een simpele template uw uren invullen bij de projecten waar u aan heeft gewerkt. Aan het einde van de maand kunt u de timesheet ter beoordeling bij uw manager of direct bij de HR-afdeling inleveren. Daarnaast kunt u uw timesheets ook exporten als facturering welke aan het eind van de maand verzonden kan worden.

Betere nauwkeurigheid voor een 'lean' bedrijf

Het bijhouden van de uren met Bizaline maakt het voor u mogelijk een gedetailleerder begrip te krijgen van hoe lang een project duurt door alle uren van de door uw team gewerkte uren bij elkaar op te tellen. U kunt deze data vergelijken met de planning van het project in de Gantt chart - en op deze manier, op een nog nauwkeuriger manier een tijdsindicatie maken.

E-mail reminders

De Enterprise Database kan u dagelijks een e-mail sturen ter herinnering zodat u uw uren kunt invullen wanneer u nog precies weet wat u heeft gedaan deze dag.