Business plan review

Een businessplan schrijven vergt een toekomstvisie en diepgaande kennis van de werking van uw organisatie. Van technologische ontwikkelingen tot veranderlijke consumenten en de constante dreiging van concurrenten - de strateeg van vandaag moet met alles rekening houden. Bizaline kan u helpen uw businessplan scherp op te stellen en biedt ondersteuning op verschillende detailniveaus. Van een snelle scan op ontbrekende informatie tot gedetailleerde feedback van een van onze strategische adviseurs. De ware potentie van organisaties te realiseren: dat is wat ons drijft.

Onze diensten:

Wanneer u een businessplan ter evaluatie aan ons verstuurt, sturen wij u een e-mail om een Skype-call in te plannen. Dit biedt ons de kans om alles te leren over uw organisatie en een evaluatie op maat te schrijven. Bizaline evalueert businessplannen op drie niveaus, van een eenvoudige "quick scan" tot een diepgravende analyse met strategische coaching van een van onze experts.

Quick scan

Een snelle scan en een rapport van één bladzijde

Prijs: €199,-

Volledige evaluatie

Uitleg plus advies

Prijs: €499,-

Pluspakket

Analyse en strategische coaching

Prijs: €1999,-

Voorwaarden

Uw businessplan en eventuele bijkomstige informatie die u aan Bizaline levert ten behoeve van een evaluatie worden als volstrekt vertrouwelijk beschouwd. Deze informatie wordt niet gedeeld met derden zonder uw expliciete verzoek en/of toestemming en wordt alleen op onze eigen, streng beveiligde interne server opgeslagen.


De betaling dient voorafgaand aan de evaluatie te worden voldaan en is in principe niet restitueerbaar. Mocht u echter van gedachten veranderen, biedt Bizaline u graag een equivalent aantal uren advies of ondersteuning ter vervanging van de opgevraagde evaluatie.

Afhankelijk van het gekozen product zal Bizaline een vastgesteld aantal werkuren van onze ervaren adviseurs toebedelen aan de evaluatie van uw businessplan. Daarbij kunt u rekenen op onze oprechte inzet en inspanning. Wij kunnen echter geen volledige tevredenheid garanderen. Mocht u een gegronde klacht hebben over het resultaat, kan (partiële) restitutie van onze kant overwogen worden. Bizaline behoudt het recht voor om dit naar eigen inschatting aan te bieden.

 

Bizaline aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor claims, verliezen, of schadeloosstellingen van derden als gevolg van onze rol bij het evalueren van uw businessplan. U blijft te allen tijde eindverantwoordelijk voor de inhoud van uw businessplan.

Upload business plan