Bizaline

The Enterprise Database

Veel mensen zijn bekend met OGSM - een strategisch framework waarmee je doelen, strategieën, en KPI's kunt koppelen. OGSM is een goede methode om een samenhangende strategie te formuleren voor uw bedrijf, en biedt een heldere insteek om je output te monitoren. Maar wij hadden er nog wat aan toe te voegen.

Jaren geleden richtten we Bizaline op omdat we zagen dat organisaties leden onder de kloof tussen leidinggevenden en de werkvloer. Dat is misschien een cliché, maar ook een harde waarheid die onderbouwd wordt door heel veel onderzoek: de meeste werknemers hebben geen idee wat de strategie van hun werkgever eigenlijk is.

Dat moet anders, vonden we. Wat nu als je strategieën expliciet kon koppelen aan de maatregelen en projecten die dagelijks op de werkvloer aan bod komen? Zodat iedere werknemer, ongeacht hun opdracht, te allen tijde kan zien hoe hun werk bijdraagt aan de hogere doelen van de organisatie? En zodat het altijd duidelijk is welke strategische keuzes er achter die doelstellingen liggen?

AMIGOS®

Zo kwamen we bij AMIGOS: een op OGSM gebaseerde methode die werkt tot op taakniveau. Omdat strategie niet alleen de zorg van het management zou moeten zijn: een organisatie bloeit op wanneer iedereen, van de bovenste tot de onderste laag, eigenaarschap ervaart. Het AMIGOS-softwareplatform kan door iedere werknemer in een bedrijf gebruikt worden, van het hogere management tot de stagiaires. En we doen voor iedereen wat anders - precies wat ze nodig hebben om op het juiste abstractieniveau het overzicht te bewaren.

 

AMIGOS visualiseert de strategie van uw organisatie - van visie en missie, tot doelstellingen en strategieën, projecten en KPI's - met een muisklik. De software biedt taakmanagement volgens de principes van Agile/Scrum met een gebruiksvriendelijke Kanban; planning op de lange en korte termijn; een cloud database om documenten op te delen; een automatische rapportagefunctie; en nog meer. Te veel om op te noemen. AMIGOS is het Zwitsers zakmes van business planning en projectmanagement.

Geïntrigeerd? Stuur ons een mailtje en we nemen zo snel mogelijk contact met u op voor een gratis intakegesprek.