The Bizaline Enterprise Database | Planning

Gantt chart

Veranderingen in uw planning kunnen onopgemerkt blijven door overvolle inboxes, wat kan leiden tot vertragingen en/of dubbel werk.
De Gantt chart geeft u een real-time inzicht in de planning en progressie van uw projecten, welke geupdate worden wanneer zij veranderen.

Resource planning

Het tegelijk plannen van verschillende projecten tegelijk maakt het gemakkelijk het overzicht te verliezen hoeveel tijd, geld of personeel u beschikbaar heeft.
Bizaline Enterprise Database zorgt voor praktische visualisatie van uw planning en beschikbaarheid van uw tijd, personeel en financiering. U kunt deze gemakkelijk aan uw taken koppelen. 

Kanban

Het is soms onduidelijk waar uw personeel op het moment mee bezig is; er zijn geen duidelijke dagelijkse/wekelijkse doelen wat leidt tot een tekort aan verantwoordelijkheidsgevoel bij uw personeel.
Een klassieker in de Agile-methode: Kanban zorgt voor een efficient taak- en projectoverzicht. U kunt de prioriteiten van uw team direct checken zonder contact te hoeven op te nemen.

The Bizaline Enterprise Database | Strategie

Doelenboom

De bijdrage van een project aan de strategie van uw organisatie is niet altijd duidelijk, sommige projecten en initiatieven lijken af te wijken van de visie van uw organisatie.
Bizaline Enterprise Database kan een visueel overzicht genereren van uw doelen; ervoor zorgend dat deze in kleine projecten en taken worden onderverdeeld en de richtlijnen van uw organisatie in beeld worden gebracht.